Sporten in het Zwarte Woud

Het Zwarte Woud zonder sporten? Ondenkbaar. Het gebied van meer dan 11000 km², in hoogte variërend tussen de 100- en 1500 meter, is een ideale vakantiebestemming voor bijna alle soorten van sport.

faire du VTT

Fietsen in het Zwarte Woud

Waar wandelaars er graag de pas in zetten en genieten van de schone lucht en de vergezichten, zoeken Mountainbikers naar de kick die de bergen ze bieden. Zoals een adembenemende afdaling of een stevige klim.

Lees meer...
faire du vélo de course

Wielrennen in het Zwarte Woud

Een tourtocht met de racefiets door het Zwarte Woud is een absolute uitdaging. Wielrenners vinden ideale wegen in de Rheinebene, in de brede valleien maar ook hoog in de bergen met fantastische vergezichten.

Lees meer...
la marche nordique

Nordic Walking Zwarte Woud

Geniet van de beweging in de buitenlucht en voel het kalmerende effect van de natuur in het Zwarte Woud, ver weg van de drukte en stress.?Nordic walking – is wandelen met 2 stokken – verlicht de druk op de gewrichten.

Lees meer...
Les sports nautiques

Watersporten

Sportfans weten dat het Zwarte Woud perfect geschikt is voor wandelen, mountainbiken, Nordic walking en paragliden.

Lees meer...
pratiquer le golf

Golven in het Zwarte Woud

Het Zwarte Woud is één van Duitsland bekendste en populairste laaggebergtes. Het reikt van Karlsruhe tot Bazel en is de perfecte bestemming voor golfers. Het gevarieerde terrein maakt golfen in het Zwarte Woud tot een onvergetelijke ervaring.

Lees meer...

Zoeken & Boeken