Winteractiviteiten Zwarte Woud

Hoge dennen bedekt met sneeuw, valleien die glinsteren in de zon. Je bent in een waar Winterwonderland. Met prachtige pistes en crosscountry langlauf-routes. Slee- en schaatsbanen. En natuurlijk talloze wandelroutes. Je bent in het grootste skigebied van het Duitse laaggebergte. Hoog genoeg om zeker te zijn van winteractiviteiten.

Ski alpin et snowboard

Skiën en snowboarden Zwarte Woud

In het Zwarte Woud heb je keus uit meer dan 170 skiliften en ruim 250 km geprepareerde pistes. Er zijn 12 schansen, free-ride afdalingen en off-piste mogelijkheden. Uniek zijn de 2000 kilometer aan crosscountry langlauf-routes door de ongerepte natuur. De variatie aan faciliteiten maakt het Zwarte Woud tot een paradijs voor skiërs en snowboarders.

Lees meer...
ID_9299_Winter Mende Feldberg 08 09 Mende _66_

Wintersport Zwarte Woud

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste wintersportplaatsen in het Zwarte Woud. Deze plaatsen voldoen aan een aantal vastgestelde criteria, zoals skiliften met een lengte van meer dan 700 meter en minimaal 15 kilometer langlaufloipen.

Lees meer...
piste de ski de fond

Langlaufen Zwarte Woud

Met meer dan 2000 kilometer aan langlaufloipes dwars door bossen en langs velden is het Zwarte Woud een langlaufregio bij uitstek.

Lees meer...
La marche en raquettes

Winterwandelen Zwarte Woud

Besneeuwde bossen, een kristalheldere lucht, glinsterende bergtoppen en fabelachtige vergezichten over het Rijndal en de Alpen, maken je winter- wandelvakantie in het Zwarte Woud tot een sprookje.

Lees meer...
Le Feldberg

Wintersport Feldberg

Het centrum van skigebied Feldberg biedt 14 liften en 16 afdalingen van gevarieerd niveau. Van gemakkelijke familie afdaling tot uitdagende FIS World Cup piste. Feldberg is voor Nederlanders één van de dichtstbijzijnde locaties voor een echte wintersportvakantie.

Lees meer...

Zoeken & Boeken