Zwarte Woud

Welkom

De officiële website van Schwarzwald Tourismus biedt tips en informatie over meer dan 250 vakantie bestemmingen in Duitslands meest geliefde vakantiegebied. Het Zwarte Woud, een gebied met vele zonuren, maar ook wijngaarden, riviervalleien, panoramische uitzichten, bossen, verfrissende spa’s, uitdagende familie bestemmingen en de meest rijke keuken van Duitsland.

Zelfs hier hebben platteland restaurants een perfecte chef in hun keuken. Nog steeds op zoek naar meer? Kom naar Duitslands zonnigste hoek waar Duitsland, Frankrijk en Zwitserland bijeenkomen, en je zult er vinden wat je zoekt voor een onvergetelijke vakantie.

Dorpen en steden van A tot Z

Dorpen en steden van A tot Z

Wat zou dit fascinerende landschap zoals dit vakantiegebied zonder steden en dorpen! Deze zijn de bakermat van cultuur, centrum voor winkelen en zaken doen, en daarnaast thuis en werkplek voor 3,8 miljoen mensen. Huiselijke Zwarte Woud dorpen, levendige steden relaxende spa’s – kom bij ons langs en ontdek en geniet voor jezelf.

Lees meer...
Toerisme in het Zwarte Woud

Toerisme in het Zwarte Woud

Met meer dan 200 kilometer lengte en 60 kilometer breedte, is het Zwarte Woud niet alleen het meest gevarieerde, maar ook het bekendste vakantiegebied van Duitsland. De Schwarzwald-meisjes, de typische boerderijen, de bekende bolhoeden, koekoeksklokken – Het Zwarte Woud vertegenwoordigt alles wat je verwacht van een Duitsland-foto in een reisgids.

Lees meer...
Ervaring natuur

Ervaring natuur

Het Zwarte Woud is een populaire bestemming voor vakantiemakers en bezoekers vanwege zijn dichte bossen, magnifieke bergtoppen met zijn spectaculaire uitzicht, mysterieuze meren en romantische valleien. Het beeld van de ansichtkaart: charmante kleine boerderijen in de bergen, schitterende meren, moerassen en romantische ravijnen.

Lees meer...
Toeristische routes

Toeristische routes

Houd je van het verkennen van een streek systematisch? Geniet je van toeren met de auto of bus? Zo ja, dan zijn onze vakantieroutes misschien wel precies wat u zoekt.

Lees meer...

Zoeken & Boeken