Toeristische routes

Houd je van het verkennen van een streek systematisch? Geniet je van toeren met de auto of bus? Zo ja, dan zijn onze vakantieroutes misschien wel precies wat u zoekt.

Baden Badener Rebland

De Badische Weinstrasse – een weg die leidt door de wijngebieden van Baden

De Badische Weinstrasse reikt zo’n 160 kilometer langs de westkant van het Zwarte Woud, van Baden-Baden in het noorden tot aan Weil am Rhein in het zuiden, en daarnaast in de gebieden van de Kaiserstuhl en Tuniberg.

Lees meer...
Morgenstimmung auf der Hornisgrinde

De Schwarzwaldhochstrasse – een hoog gelegen panoramische weg

Deze 65 kilometer lange panoramische weg loopt van Baden-Baden door het noordelijke Zwarte Woud naar Freudenstadt en is een must voor elke bezoeker in het Zwarte Woud.

Lees meer...
Kräutergarten am Mathisleweiher bei Hinterzarten

De Schwarzwald Panoramastrasse – een panoramische weg in het zuiden van het Zwarte Woud

Prachtige landschappen, mooie panoramische uitzichten, diverse culturele en levendige tradities en een hartelijke culturele gastronomie die elk culinair verlangen volmaakt.

Lees meer...
Uhrenträger mit zwei Bollenhuttracht-Mädchen

De Deutsche Uhrenstrasse – de Duitse klokkenroute

De Deutsche Uhrenstrasse leidt de bezoekers door de indrukwekkende landschappen van het centrale en zuidelijke deel van het Zwarte woud, alsook de Baar streek aan het oostelijke deel van het berggebied.

Lees meer...
Breisach

De groene route

Gebouwd in de jaren 60, is de 250 kilometer lange groene die Titisee-Neustadt in hoge zuidelijke deel van het Zwarte woud verbindt met Contrexéville, gelegen in de Vogezen/ Frankrijk.

Lees meer...

Zoeken & Boeken