Redacties - aanmelding voor het downloaden van de foto's

Na aanmelding op deze pagina ontvangen redacties en journalisten gratis toegang tot het fotoarchief van het persbureau Schwarzwald Tourismus.

Mocht u zich reeds geregistreerd hebben, voer dan uw gebruikersnaam en wachtwoord in het aanmeldveld rechts onder de foto-login in. 

Overeenkomstig over het gebruik van de foto's

De foto's zijn gratis voor redactionele rapportage over het Zwarte Woud en de bijbehorende vakantieaanbiedingen beschikbaar. Deze mogen niet zonder schriftelijke goedkeuring van de gebruiker resp. Schwarzwald Tourismus GmbH aan derden worden doorgegeven. Vermelding van het respectieve copyrightmerkteken is verplicht.

Elk commercieel gebruik van deze foto is verboden. Reisorganisatoren, uitgeverijen en andere commerciële gebruikers kunnen in de fotodatabase "Foto's voor reisorganisatoren" foto's gratis downloaden.

Aanmelding
Voer uw complete adresgegevens alsmede uw e-mailadres in en bevestig deze overeenkomst. Daarna ontvangt u de toegangsgegevens direct via e-mail. STG behoudt zich het recht voor deze autorisatie op elk moment in te trekken.

Foto login

Toegangsgegevens aanvragen:
Redactie »
Veranstalter & Agentschap »