Info

De SchwarzwaldCard

De SchwarzwaldCard – De Zwarte Woud kaart

Omdat het vakantiegebied zo groot is, en gezien de diversiteit aan attracties die aangeboden worden, zoals ontspanning en avonturenparken, verstrekt de SchwarzwaldCard korting bij meer dan 160 gelegenheden.

Lees meer...
Bestel brochures

Bestel brochures

Houd er rekening mee dat de bestelhoeveelheid beperkt is tot 1 kilogram. In het geval van meer dan 1 kg sturen wij u een algemeen informatiepakket dat kan afwijken van uw bestelling.

Lees meer...
Over ons

Over ons

Schwarzwald Tourismus GmbH, de toeristische organisatie van het Zwarte Woud is de officiële vertegenwoordiger van ongeveer 250 toeristische plaatsen in het vakantiegebied van het Zwarte Woud. Schwarzwald Tourismus GmbH heeft het hoofdkantoor in Freiburg en vestigingen in Pforzheim.

Lees meer...
KONUS card

KONUS

Eenvoudig en ideaal concept, de KONUS gasten kaart. Het is je ticket voor alle bus- en treinverbindingen binnen en tussen deelnemende transportnetwerken, met uitzondering van de IC en ICE treinverbindingen en de kabelbaan. Je vindt de huidige condities en verdere informatie over de meer dan 130 deelnemende dorpen en steden en de negen samenhangende transportnetwerken op: www.konus-schwarzwald.info.

Lees meer...

Zoeken & Boeken