De SchwarzwaldCard – De Zwarte Woud kaart

Omdat het vakantiegebied zo groot is, en gezien de diversiteit aan attracties die aangeboden worden, zoals ontspanning en avonturenparken, verstrekt de SchwarzwaldCard korting bij meer dan 150 gelegenheden.

SchwarzwaldCard – wat is dat?

Bezoekers met een SchwarzwaldCard genieten vrije toegang, gratis ritten en andere voordelen bij meer dan 100 attracties in het gehele vakantiegebied. De kaart is geldig op drie dagen die de bezoeker zelf bepaalt binnen de periode van december tot november in het volgende jaar.

Als je een beetje actief bent bespaar je met gemak zo’n 60 Euro met je ScharzwaldCard. Er zijn ook vele attracties die, ook buiten de drie dagen waarop de kaart geldig is, vrije toegang en andere voordelen bieden. Hoe actiever je bent, hoe meer je profiteert van het voordeel.
De kaart, exclusief gratis toegang bij het Europa Park in Rust, kost 35 euro voor volwassenen, 25 euro voor kinderen van 4 tot 11 jaar en 107 euro voor gezinnen met maximaal drie kinderen onder de 18 jaar. De SchwarzwaldCard inclusief één dag toegang tot avonturenpark Europa Park, kost 64 euro voor volwassenen, 53,50 euro voor kinderen en 222,00 euro voor gezinnen.

Voor meer informatie:

Schwarzwald Tourismus GmbH

Heinrich-von-Stephan-Str. 8b
79100 Freiburg

+49 761.89646 93

e-mail

Ausflugsziele

Ausflugsziele

Jede Menge erleben - über 140 mal richtig viel Spass!

Hier finden Sie alle Attraktionen und Ausflugsziele der SchwarzwaldCard.

Zu den Ausflugszielen
Bonuspartner

Bonuspartner

Bei den Bonus-Partnern der SchwarzwaldCard noch mehr sparen

Lees meer...
Preise & Verkaufsstellen

Preise & Verkaufsstellen

Für wenig Geld viel erleben - gehen Sie mit der SchwarzwaldCard zwischen dem 01. April 2018 und dem 31. März 2019 an drei frei wählbaren Tagen auf Entdeckertour!

Lees meer...

Zoeken & Boeken